Spoznali smo uspešna podjetja v PSC “Pri Pildu” v Metliki

V sodelovanju s SPOT Svetovanjem JV Slovenija smo v petek, 10. junija 2022, izvedli dogodek Izmenjava dobrih praks, v okviru katerega so udeleženci spoznali nekaj uspešnih podjetij, ki delujejo v Poslovno storitveni coni »Pri Pildu« v Metliki.

 Obiskali smo nekaj podjetij, ki so v specifičnem lokalnem okolju za vzgled, dobro poslujejo in so bili pripravljeni svoje delovanje predstaviti drugim podjetnikom in potencialnim podjetnikom. Cilji dogodka so ogled dobrih praks, predstavitev njihovih produktov drugim podjetnikom, predstavitev tehnoloških in investicijskih rešitev, predstavitev kadrovskih praks,  izmenjava izkušenj z namenom povezovanja podjetnikov in potencialnih podjetnikov. Poleg tega je bil cilj seznanitev z razpoložljivimi prostori v PSC »Pri Pildu« v Metliki in napredovanjem komunalne opremljenosti cone.

Prijazno so nas sprejela naslednja družinska podjetja

  1. ALU-K Kovinoplastika d.o.o., proizvodnja stavbnega pohištva in bar Liber
  2. Prelet d.o.o., proizvodnja in prodaja delovne zaščitne opreme in
  3. Kovinska galanterija Jože Nemanič p. v njihovi novi hali.
  4. Župan Občine Metlika g. Darko Zevnik nam je razkazal celotno cono, predstavil še prosta zemljišča in načrt širitve cone ter nas seznanil s komunalno opremljenostjo, cenami zemljišč, ugodnostmi, ki jih ponuja Občina Metlika, itd.
  5. Dogodek smo zaključili z mreženjem in izmenjavo izkušenj ob kosilu v Pizzeriji in špageteriji »Pri starem Pildu«.

 Po odzivu udeležencev si tovrstnih dogodkov še želijo, saj so zvedeli marsikaj novega in zanimivega za njihovo poslovanje.

Prejšnji prispevek
HACCP izobraževanje za gostince in živilce
Naslednji prispevek
Vozniki so se usposabljali v Metliki

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42