Tudi naši gostinci so bili na strokovnem srečanju v Lipici

Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije je 4. in 5. oktobra 2021 pripravila tradicionalno 13. Strokovno srečanje gostincev, ki je tokrat potekalo v Lipici.

Kot že vrsto let, je naša gostinska sekcija tudi letos organizirala strokovno ekskurzijo na srečanje. V torek, 5. oktobra, smo skupaj z gostinci iz Črnomlja sodelovali na celodnevnem strokovnem delu. Največ pozornosti so namenili aktualni problematiki v gostinstvu. Na osrednjem forumu so, skupaj z ministrom Cigler Kraljem, državnim sekretarjem Zajcem, direktorjem Zavoda za zaposlovanje Bobnarjem in Iztokom Leskovarjem iz šolstva, izpostavili predvsem kadrovsko problematiko, h kateri je potrebno nemudoma skupno pristopiti.

Sekcija je podelila tudi priznanja za kakovost in jubileje. Na predlog OOZ Metlika je priznanje za kakovost gostinske ponudbe in 30 let poslovanja prejel naš član, podjetje GTM gostinstvo in turizem, d.o.o. Metlika za ponudbo v Hotelu Bela krajina v Metliki in Campingu Bela krajina v Podzemlju. Čestitamo!

Prejšnji prispevek
Zaščiteno: Spremembe Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja PCT – od 24. 9. 2021
Naslednji prispevek
Zaščiteno: Izjeme glede nošenja mask

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42

Meni