Vavčer za digitalni marketing spet objavljen in zaprt 11. 2. 2022

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) je 4. 2. 2022 ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU z novo oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing. Oddaja vlog bo mogoča od 9. 2. 2022 naprej.

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje bo na voljo 3,3 mio EUR.

Namen vavčerja ostaja enak, podjetja želijo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.

Več >

Zaradi ogromnega zanimanja je SPS na ePortalu že zaustavil prejemanje vlog, v petek, 11.2.2022 pa je bilo v Uradnem listu objavljeno tudi zaprtje javnega poziva.

Vir: Slovenski podjetniški sklad

Prejšnji prispevek
Spremembe pri opravljanju HAG testa od 1. 2. 2022
Naslednji prispevek
Vlada je sprostila večino ukrepov