Izmenjava dobrih praks – zaključni dogodek SPOT-a

SPOT Svetovanje JV Slovenija je v sodelovanju z OOZ Črnomelj in Metlika pripravil Izmenjavo dobrih praks – zaključni dogodek SPOT-a, ki je bil v četrtek, 1. decembra 2022, v Restavraciji Štajdohar v Kanižarici.

Dogodek je bil namenjen podjetnikom, ki so v celotnem obdobju izvajanja projekta odprli svoja vrata, predstavili svoja podjetja in poslovanje, podpornim institucijam, občinam in drugim, ki so s svojim sodelovanjem omogočili kvalitetnejše izvajanje projekta ter predstavnikom mikro, malih in srednjih podjetij in potencialnim podjetnikom, ki so sodelovali v izvedenih aktivnostih.

Začel se je s predstavitvijo SPOT – Slovenske poslovne točke in aktivnosti v celotnem izvajanju projekta. Župani vseh treh belokranjskih občin: župan Občine Črnomelj Andrej Kavšek, župan Občine Metlika Darko Zevnik in županja Občine Semič Polona Kambič so pozdravili prisotne in poudarili pomen podpore SPOT-a in vseh podpornih institucij podjetnikom pri njihovih začetkih, kot tudi pri nadaljnjem poslovanju in razvoju.

Sledilo je predavanje Lorelle Flego: Uspešna poslovna kombinacija in moda za večjo samozavest podjetnikov. Tema je bila psihologija mode, kako oblačila in barve vplivajo na naše počutje, kako dobro kupovati in pametno potrošiti denar, kako dobro zgraditi osebni slog. Zanimiva so bila tudi vprašanja udeležencev, ki so vsebino še dodatno popestrila.

Uspešno zgodbo podjetja Čebelarstvo Matjaž Müller s.p. in njihov inovativen produkt BEE QUEEN je predstavila Vesna Müller. Gre za mlado podjetje, ki nudi čebelje izdelke, med katerimi je najbolj prepoznana inovativna krema in serum s čebeljim strupom Bee queen. Stranke so z izdelki zadovoljne, zato načrtujejo nadaljnji razvoj in prodajo tudi v tujino.

Prisotni so srečanje izkoristili še za medsebojno mreženje, pogovore in dogovore o medsebojnem sodelovanju ter izmenjavo podjetniških izkušenj.

Prejšnji prispevek
Zadovoljni z delavnico za obvladovanje stresa
Naslednji prispevek
Vozniki so v Metliki opravili usposabljanje za leto 2023

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42