Koledar OOZ Metlika za leto 2021 – že 25 let

Koledar 2021

Vabljeni, da skupaj stopimo korak naprej in se predstavimo še bolj odločno in opazno!

Ob novem letu bo naša zbornica vsem članom podarila koledar OOZ Metlika za leto 2021, kot je bila praksa tudi v preteklih letih. Po tem, ko ste vrsto let prejemali 3-delne poslovne koledarje, smo se letos odločili za spremembo.

KAJ BO NOVEGA?
Koledar OOZ Metlika za leto 2021 bo 13-listni, velikosti 297 x 420 mm (A3 format). List za posamezen mesec bo razdeljen tako, da bo cca 2/3 zgoraj namenjeno za slike, 1/3 spodaj pa za koledarski del.

KAKŠNE SO MOŽNOSTI ZA REKLAMO?
Podjetje zakupi en list koledarja (en mesec) in v zgornjih 2/3 lista objavi svojo fotografijo, lahko dve ali več, vizitko, itd., po lastni odločitvi. Fotografije morajo biti zelo dobre kvalitete, saj želimo, da boste koledar vi in vaše stranke z veseljem uporabljali.

KAJ PA CENA?
Vaša naložba v zagotovo najbolj vidno promocijo v domačem okolju bo 170,00 eur.

NAROČILO?
Z veseljem vam bomo pokazali vzorec koledarja v pisarni zbornice in sprejeli vaše naročilo. Potrebujemo kvalitetne fotografije in ostali material, ki ga želite objaviti. Najbolje bo, da jih pošljete po e pošti. Oblikovanje bomo individualno prilagodili vašim željam. Ob naročilu boste izbrali prosti mesec za vaše podjetje. Prvi boste imeli večjo izbiro prostih mesecev, zato pohitite z naročilom!

Prejšnji prispevek
Bolniška odsotnost in ukrepi čakanja na delo
Naslednji prispevek
ZZUOOP (PKP 5) – obvestila 5. del

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42