Zimske igre na Kopah 2019

Spoštovani člani Območno obrtno – podjetniških zbornic.

Po dogovoru z gospodom Ivanom Mehom, podpredsednikom Obrtno podjetniške zbornice Slovenija, vam pošiljam mail z vabilom k sodelovanju.

Obrtniki in podjetniki, skupaj s svojimi družinami in zaposlenimi, predstavljamo pomembno vlogo v celotnem gospodarstvu. Ker smo pretežno družinska podjetja, je združevanje in povezovanje za naš obstoj, rast in razvoj izjemnega pomena.

Prav z namenom povezovanja in mreženja podjetij, skupaj z našimi zaposlenimi ter družinskimi člani, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v januarju 2020 organizira sedaj že tradicionalni velik športno-družabni dogodek:

»Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2020«

25. 1. 2020 na Kopah ponovno pričakujemo okrog 1.000 ljudi, predstavnikov malega gospodarstva skupaj z zaposlenimi in družinskimi člani.

Vabimo vas k sodelovanju pri izvedbi zimskega srečanja. Veseli bomo prav vsake podpore v obliki finančnih donacij. V primeru sodelovanja bosta vaše podjetje ali obrt z logotipom verodostojno predstavljena na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem. V ta namen vam v priponki pošiljamo PDF predstavitev dogodka in pokroviteljskih paketov, katerih razpon je od 500 do 3000€. Dobrodošle in cenjene bodo tudi vse manjše donacije od 50€ naprej, ki v predstavitvi niso navedene. Tudi takšni podporniki bodo verodostojno predstavljeni na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem.

V čast nam bo sodelovati z vami, zato vas prosimo, da sporočilo posredujete tudi svojim članom.

Za podporo pa se vam v naprej iskreno zahvaljujemo. Za vsa dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.

S prijaznimi pozdravi, Maja Djordjević

Višja strokovna svetovalka – skrbnica blagovnih znamk

Naslednji prispevek
Subvencije za zaposlitev

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42