Predstavitev aktualnih priložnosti za podjetnike

V predavalnici OOZ Metlika je bila 22. avgusta 2023 predstavitev aktualnih priložnosti za podjetnike. Dogodek že nekaj let v tem času pripravi Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju  z Območnima obrtno-podjetniškima zbornica Metlika in Črnomelj ter občinami Metlika, Črnomelj in Semič, povabljeni pa so obrtniki in podjetniki iz vseh treh belokranjskih občin.

Aleksej Metelko je najprej razložil pogoje in postopek za pridobitev do 50 % stroškov za inovacije, ki jih izvede podjetje za izboljšanje svojega poslovanja. Predstavitev je podkrepil tudi s praktičnimi primeri.

V nadaljevanju je spregovoril še o SEEMEET 2023, ki bo tudi letos, že deveto leto zapored, največji mednarodni dogodek za poslovno mreženje v Sloveniji. Potekal bo 25. in 26. oktobra letos v Mariboru.

Nataša Derganc Štajdohar pa je predstavila ugodna posojila z garancijo, ki jih podjetniki lahko pridobijo iz Garancijske sheme za Dolenjsko.

Prisotni podjetniki so se po končani predstavitvi še pogovorili o svojih konkretnih primerih in o možnostih za pridobitev sredstev.

Prejšnji prispevek
Izlet na MALTO – vabilo članom
Naslednji prispevek
Metliški obrtniki so bili na Malti

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42