Sejem zaposlitvenih priložnosti

»Zavod RS za zaposlovanje napoveduje vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, ki  ga je poimenoval Sejem zaposlitvenih priložnosti.

Sejem bo potekal v četrtek, 9. maja 2024, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Namen sejma je v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in delodajalcem tako omogočiti  poslovanje.

 

Vabljeni ste, da se pridružite številnim delodajalcem in vsem drugim ključnim ustanovam s področja kariernega svetovanja ter zaposlovanja, ki bodo sodelovale na enem izmed največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas.

Gre za izjemno priložnost, da brezplačno in celovito  predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo, se neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in obenem stkete vezi še z drugimi ključnimi deležniki na trgu dela.

Zavod RS za zaposlovanje si prizadeva ustvariti dinamično in učinkovito okolje, kjer se boste lahko delodajalci neposredno srečali z motiviranimi iskalci zaposlitve, obenem pa bodo predstavljene tudi druge vsebine, ki so trenutno zelo aktualne, kot npr. področje zaposlovanja tujcev, informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini kot tudi aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja. Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bodo  zainteresirani seznanjeni s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

 

Delodajalci ste vabljeni, da svoj interes za sodelovanje prijavite čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024 na spletni strani Prijava za sodelovanje na dogodku »Sejem zaposlitvenih priložnosti« – 1KA | Spletne ankete (gov.si).

Število razstavnih prostorov je omejeno, zato bo organizator v primeru večjega števila prijav pripravil izbor in vas o tem obvestil predvidoma do 12. aprila 2024, takrat boste prejeli vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem.

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh dogodka, saj le skupaj lahko ustvarjamo nove karierne priložnosti.

Zavod RS za zaposlovanje povezuje Slovenijo na enem mestu. Naj bo ta dogodek priložnost za vsakogar. »

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

Prejšnji prispevek
Letni zbor metliških obrtnikov in podjetnikov
Naslednji prispevek
Vabilo na sprehod skozi NP Krka, 1-dnevni izlet

ARHIV NOVIC

IZBERI LETO / MESEC

KONTAKT

OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA
ZBORNICA METLIKA

Partizanski trg 5
8330 Metlika

040 672 160

+386 7 305 81 42